Upload je demo Upload je demo Upload je demo
Uploadformulier Demo Dock
Om je demo's te uploaden moet je ingelogd zijn. Nog geen villager? Registreer gratis!
Cortonville is een onafhankelijk platform onder de bezielende leiding van Eric Corton. Hier vinden muziekliefhebbers albumreviews, interviews, reportages, achtergronden, concertregistraties en nog veel meer.
Daarnaast organiseren we regelmatig muziekevenementen.
Hoe werkt het?

Selectie

Demo Dock is opgedeeld in 3 verschillende genres: pop/rock, singer/songwriter en metal/rock. In elk genre kiest Eric Corton na een strenge selectie 3 favorieten. Die favorieten vind je niet alleen hier terug, maar ze krijgen ook ieder een week lang de spotlight op Cortonville, met interviews, achtergrondverhalen en natuurlijk airtime in Radio Cortonville. Uiteindelijk selecteert Eric de Cortonville Favorite, de band of artiest die door Cortonville het komende jaar wordt ondersteund. Elk genre kent dus een eigen Cortonville Favorite!

Stemmen

De nummers 4, 5 en 6 uit Cortons genreselecties vallen niet zomaar af. Jij kunt je stem uitbrengen op een van deze bands en zo meebepalen wie er aan het einde van Demo Dock zijn droom mag droom verwezenlijken: spelen in een van Nederlands poppodia naast de 3 Cortonville Favorites.

Demo Dock Procedure

Vul de velden op het formulier in en upload een foto van de band. Upload 3 demo tracks die volgens jou het meest representatief zijn.