De Playlist van
24.10.2012
Joshua Nolet Chef' Special

Joshua Nolet

Chef' Special

Funeraltrack Movits!
Fel del av gården
Cartrack Tom Waits
Come On Up To The House
Sextrack D'Angelo
Send It On
Funeral track
Movits! - Fel del av gården

Movits! - Fel del av gården

Daar lig je dan. In je kist. Iemand zet Zweedse hiphop op. Niemand verstaat er een reet van. Jijzelf ook niet. Doodgaan moet je doen, net zoals het leven, met een knipoog. Nightynight folks, have a ball.

Movits! - Fel del av gården
Drive track
Tom Waits - Come On Up To The House

Tom Waits - Come On Up To The House

Omdat wij natuurlijk nogal veel on the road zijn, is dit een moeilijke. Maar ik kan me onze tourtjes langs surfend Europa nog goed herinneren en op de een of andere manier was er altijd één album dat opstond wanneer we 's nachts Nederland binnenreden. Dit was Mule Variations van Tom Waits. En die eindigde met Come on up to the house. Voor ons uit starend. Terugdenkend aan de trip die z'n laatste asfalt gezien had. Tom schreeuwt: 'the world is not my home i'm just a passin trough'. En als hij klaar was, dan was je thuis. En dat was dan best wel weer chill.

Tom Waits - Come On Up To The House
Sex track
D'Angelo - Send It On

D'Angelo - Send It On

Als niemand het zegt, dan zeg ik het. Marvin Gaye heeft ons uiteindelijk toch allemaal leren neuken? Toen hij naar Amsterdam kwam, in 1976 in de Edenhall. En toen hij zei 'Turn the lights down low' en de lights down low gingen en 'Let me turn the music down low' en de music down low ging. En toen hij de liefde bedreef met Amsterdam en Amsterdam met hem. Sex all over. Maar goed, het mag vast weer geen live track zijn. Check 'm maar op youtube. Dus dan ga ik voor Send it on van D'Angelo. Die hele Voodoo plaat natuurlijk. Gewoon aanzetten en gaan.

D'Angelo - Send It On
« Terug naar het V.I.Playlist overzicht

Je leert mensen pas echt kennen in hun muzikale voorkeuren. De V.I.Playlist biedt een snelle inkijk in de persoonlijkheid van onze gasten. Welke platen gaan met hem of haar mee in respectievelijk de kist, de auto en de koffer? Verrassend, vertederend en soms een beetje scary.