Drive-in Video

Videoprimeur: Nothing More

Cortonville heeft de eer de nieuwe videoclip van Nothing More te primeuren in Nederland. Het klinkt ruig, rockt aan alle kanten en dat zelfs zo erg dat de heren van Nothing More het in de video bij het nummer 'This Is The Time' niet eens droog houden. De band heeft de reputatie om op het podium vanaf de eerste minuut los te gaan, maar dat ze dat ook onder water kunnen bewijzen ze met deze video. Ze lijken geketend en al te verzuipen, maar weten zich toch weer naar de oppervlakte te spelen.

Het viertal uit San Antonio, Texas onder leiding van frontman Jonny Hawkins is met hun gelijknamige album Nothing More alweer toe aan hun vierde plaat en zijn zo te horen het maken van progressieve rock/metal nog lang niet zat.

Naar eigen zeggen branden de bandleden er per tour een aandenken bij op het lichaam. En of de tour bij het laatste album ze ook naar de Lage Landen zal brengen is nog niet bekend, maar tot die tijd kunnen we wel genieten van 'This Is The Time'.

 

22.04.2014  |  Door: Ruud Besseling  |  Meld probleem met video/link

Als je door Cortonville struint, stop dan ook even bij Drive-in. Er is altijd wel iets op het scherm te zien waar je blij van wordt. Hier vind je toffe clip primeurs van je favoriete band of artiest. Video-interviews en bijzondere mini-docu's. Mooi, spectaculair of grappig. De beste, leukste, grappigste en ontroerendste online muziekfilmpjes zijn voor jou verzameld in Drive-in Video.